Cryptocurrency is een alternatieve investering die volatiele prijsschommelingen ondergaat die enorme winsten kunnen opleveren voor handelaren. Als u van plan bent om in crypto te investeren, weet u dat u een account moet maken bij een crypto-uitwisseling om aan de slag te gaan. Ongetwijfeld een van de meest bekende en grootste beurzen die er zijn is Coinbase. Als u wilt beginnen met beleggen in crypto-activa, laten’s een kijkje nemen op hoe u uw cryptocurrency-portefeuille kunt creëren met Coinbase.

Wat is Coinbase, en hoe kan ik beginnen?

img

Coinbase is een cryptocurrency-uitwisselings- en handelsplatform dat in 2012 werd opgericht om de groeiende cryptocurrency-gemeenschap te ondersteunen. In tegenstelling tot andere populaire beurzen, is Coinbase ontworpen met beginners in het achterhoofd en maakt het voor iedereen gemakkelijk om te investeren in hun favoriete digitale activa. Simpel gezegd, als u wilt beginnen met het verhandelen van Bitcoin of andere altcoins, is het aanmaken van een Coinbase-account een uitstekende manier om aan de slag te gaan met uw crypto-investeringsportefeuille.

Zoals investeren, is beginnen met Coinbase eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken met uw e-mailadres, basisidentificatie verstrekken (elke beurs heeft dit nodig om zich te houden aan KYC-wetten), en het platform voorzien van uw bankrekeninggegevens, zodat u cryptocurrency kunt kopen en geld kunt overmaken naar uw bankrekening wanneer u uw geld wilt opnemen. Als u’niet helemaal zeker weet of u zich wel of niet wilt aanmelden, kunt u altijd kijken naar een meer uitgebreide Coinbase ervaringen om meer te weten te komen over wat deze uitwisseling voor u te bieden heeft!

Wat voor soort activa heeft Coinbase te bieden?

Als u’op zoek bent om te investeren in verschillende cryptocurrencies, zult u’opgewonden zijn om te weten dat er tonnen handelsparen en verschillende munten zijn om uit te kiezen. Slechts een paar die u misschien geïnteresseerd bent in omvatten Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin, Dogecoin, Ethereum (en Ethereum Classic), en Ripple (hoewel sommige functionaliteit onlangs beperkt was voor XRP). Ze’voegen regelmatig nieuwe activa toe. Als u er’niet een ziet die u wilt, kan het later opduiken.

Is Coinbase een handelsplatform waar ik als handelaar groei kan ervaren?

img

Coinbase is gebouwd voor iedereen, ook voor beginners. Dat betekent echter’niet dat je niet kunt’groeien op dit crypto-platform. Een functie die handelaren helpt is Coinbase Earn. Coinbase earn geeft mensen de mogelijkheid om een klein bedrag aan crypto te verdienen terwijl ze leren over wat het nieuwe actief doet en hoe het functioneert. Voor degenen die niet alleen geïnteresseerd zijn in de handel, maar ook in de technologie achter deze activa, kan dit een geweldige manier zijn om geld te verdienen en meer betrokken te raken.

Als u’een meer ervaren handelaar bent, biedt Coinbase ook Coinbase Pro aan. Coinbase Pro biedt meer gebruiksgemak voor handelaren die meer ervaren zijn, evenals eenvoudige handelskosten en gebruiksvriendelijke grafieken die Coinbase-gebruikers helpen het meeste uit hun handelsactiviteit te halen. Deze functie kan’niet worden gevonden in de basisgrafieken die u ziet wanneer u naar de activa en uw Coinbase-portemonnee kijkt, dus het aanmelden hiervoor kan u helpen effectiever te handelen als u’op zoek bent om meer uit het platform te halen.

Over het geheel genomen is Coinbase geweldig voor zowel beginners als doorgewinterde handelaren.

Net zoals je een bankrekening nodig hebt om fiatvaluta te verzenden en ontvangen, heb je een cryptobeurs nodig om cryptocurrency te kopen en verkopen. Je moet echter nog steeds je onderzoek doen en ervoor zorgen dat je’je aansluit bij de juiste exchange die je alles biedt wat je nodig hebt om te gedijen in de crypto ruimte. Als u’net begint, leer dan meer over Coinbase via de bovenstaande gids en overweeg uw cryptocurrency-portefeuille te creëren met Coinbase!